Online marketing: snel succes

U wilt meer doen aan social media en actiever zijn op dit gebied, maar tijd, budget, mankracht zijn er niet. Besteed het dan uit.

 

Glimph helpt u met uw online marketing;

@ Vind uw niche, waar zitten uw online klanten en hoe vinden zij uw bedrijf?

@ Brainstormsessies voor nieuwe energie en ideeën.

@ Verbeter uw online imago? Is uw website up-to-date en hoe is de beleving ervan? We zorgen dat dit weer optimaal is.

@ E-mail campagnes, u zet ze voortaan effectiever in

@ Welke social media kanalen zijn geschikt, zoals bijvoorbeeld Facebook en Instagram en hoe maakt u daar efficiënt gebruik van?

Een beetje van ons en een beetje van uzelf

Facebook en Instagram campagnes zijn een voordelige manier om snel meer klanten te vinden. Daarnaast is het relatief eenvoudig en kunnen we het u ook leren. Vraag naar de mogelijkheden. Ook is het mogelijk om regelmatig een blogpost, video of foto door ons te laten maken, zodat u uw klanten en volgers kunt blijven verrassen. Wij hanteren hiervoor speciale tarieven, die zeer voordelig zijn. Hierdoor verrast u en blijft uw site en social media up to date. 

Start vandaag nog en boek succes

U wilt een online aanwezigheid in overeenstemming met uw bedrijfsimago. Wij zijn gespecialiseerd in contentproductie, zoals het schrijven van blogpost's, video opnames en fotografie. Eerst ontwikkelen – of actualiseren – we een online marketingplan en bespreken de mogelijkheden met u en uw team, daarna  voeren we deze uit of sturen we regelmatig, bijvoorbeeld 1, 2 of 4 maal per week een artikel. U krijgt meetbare resultaten en tevreden klanten, meer omzet en een vaste fanbase. U krijgt weer inzicht, overzicht en focus, waardoor u uw doel bereikt. Wat u nodig heeft is een portie creativiteit en kennis.

Outsourcing levert u een hoop op

bel ons vandaag nog..