Strategie

We starten bij het begin, wat wilt u bereiken met uw webdesign, wie wilt u bereiken met uw website en wat is uw bedrijfskenmerk. Samen gaan we zitten en delen wij onze kennis, zodat u weet wat de mogelijkheden zijn en we zo tot een overzichtelijk internetstrategie komen

Glimph is een full service websitebureau, dat betekent dat wij alles voor u onder 1 dak kunnen verzorgen. Van webdesign en e-commerce oplossingen tot online marketing. Wij maken websites en webshops die goed in elkaar zitten op het gebied van SEO, fotografie en tekst. U kunt natuurlijk ook bij ons terecht voor een aanpassing in uw webdesign of een advies gesprek om te bekijken wat voor uw bedrijf de ideale aanpassingen zijn aan uw website of de ideale e-commerce oplossing naast uw bestaande winkel.

Conceptfase

We kijken hoe we dit op voor uw bedrijf beste manier kunnen invullen. Hoe bereikt u uw klanten het beste en hoe zorgt u voor een optimale mix van conversie, SEO en looks.

Een website blijft maatwerk bij Glimph.  Dat kan altijd tegen een voordelig tarief, omdat wij weten dat een goede website niet duur hoeft te zijn. Wij bieden u daarnaast de mogelijkheid om dit uit te breiden met goede SEO, tekst en fotografie.

Indien u dat wenst zijn de websites zelf bij te houden en goed leesbaar op alle apparaten. Hiervoor verzorgen wij ook trainingen, zodat u leert, hoe u eenvoudig uw site bij kunt houden. 

Webdesign

We maken een website of webshop voor u op maat. Met uw unieke boodschap, kenmerken en uitstraling. snelle laadtijden en SEO vriendelijk, mobiel net zo mooi.

Responsive site’s zijn een een belangrijk item op dit moment omdat een steeds groter deel van de klanten al via mobiele apparaten op uw website of webshop komt en aankopen doet. Bovendien zijn klanten veel gewend door grote spelers, zoals eenvoudige check-out, snelle levertijden en gratis retourneren. U zult uw klanten centraal moeten stellen om tot een goede conversie te komen. U zult dus een goed plan moeten hebben, om hier in mee te gaan. De markt veranderd snel. wij kunnen u helpen, omdat we de weg weten.

Daarom GLIMPH

Er is veel persoonlijk contact, zodat het webdesign eindresultaat datgene is wat u wenst en het beste past bij uw imago. U heeft 1 aanspreekpunt met iemand die uw wensen begrijpt. We leggen de zaken uit zoals ze zijn en draaien nergens om heen. Daarnaast is het begrijpbare taal en zullen we de beste oplossing zoeken die bij uw bedrijf past. Denk hierbij aan het platform waar uw website op draait.

GLIMPH is maatwerk maar dan betaalbaar, ideaal voor zelfstandigen die een website nodig hebben, maar geen vermogen kwijt willen. Wij maken websites en webshops op bijna alle platformen, denk hierbij aan Joomla, magenta, WordPress, maar belangrijker is of het bij uw bedrijf past.