Video

De trend van nu is video, zowel in websites verwerkt of in fotoshoots van kleding, maar ook voor social media campagnes. U zoekt een betrouwbare partner die uw bedrijf filmt of uw medewerkers laat schitteren in een video over uw bedrijf. Of u wilt een Vlog dat u kunt delen op social media. Wij maken bedrijfsvideo's en creatieve films. Hiervoor werken we samen met zeer ervaren filmmakers, maar begeleiden het creatieve proces. U zit eerste rang.

Fotografie

Het imago van uw bedrijf, bevestigd door fotografie.  Het is erg belangrijk uw imago of beeldmerk overal door te trekken en niet zo maar wat foto’ s op de website te plaatsen. Daarnaast kunt u het verkregen materiaal ook gebruiken voor uw blog. Voor portretten zijn alle technieken mogelijk, maar aansprekend zijn foto’s van het interieur van uw bedrijf, met daarbij personen aan het werk of gewoon alleen de details van het kantoor of de inrichting. Hierdoor heeft u veel materiaal voor een blog of een folder. Voor uw webshop hebben wij de juiste apparatuur in huis om mooie foto’s te maken van al uw producten, via lichttafels. Hiervoor gelden aangepaste tarieven. Een fotoreportage voor portretten is er al vanaf 60 (ex BTW) euro voor een uur, waarbij u de foto’s die u wilt vervolgens apart koopt. Dit is al mogelijk vanaf 10 euro (ex BTW) voor downloads. Printen van een foto kan natuurlijk ook. De prijzen hiervan lopen uiteen, omdat dit afhankelijk is van de maatvoering en het gebruikte materiaal.

Tekst

U vraagt zich af of uw tekst voldoet, u hoort regelmatig dat uw tekst SEO gericht geschreven moet zijn. Een tekst moet vooral boeien, dus een goede tekstschrijver die gericht schrijft op uw doelgroep is het allerbelangrijkst. Daarnaast is het handig dat de tekst aan bepaalde regels voldoet, zodat u ook binnen Google een goede vindbaarheid heeft. Oftewel dat Google snapt wat u te melden heeft, dat is dus heel wat anders dan uw klanten die u wilt boeien. Ook daar kunnen we bij helpen.

Meer weten over SEO teksten, video of fotografie voor uw website, blog of online campagne

Bel +31 631903155