[metaslider id=4]

Glimph is een webdesignbureau die u helpt uw online doelen te realiseren, u vindt hier alles op 1 plek, betaalbaar en met veel persoonlijke aandacht.

We helpen mensen merken, bedrijven en instellingen om hun online identiteit te creëren. Door eerst te begrijpen wat de boodschap precies is en dan te bedenken hoe we die boodschap kunnen omzetten in een onderscheidende identiteit of website of webshop.

Wij leveren betaalbaar maatwerk en een webdesign of webshop die aansluit bij de consument van tegenwoordig. U moet hierbij denken aan snelle online betalingen, snelle website laadtijden, makkelijk te screenen websites en websites die uw doelgroep op een positieve manier aanspreken. Ook moet een website natuurlijk goed scoren in de zoekmachines en bieden we hulp bij uw online marketing activiteiten. Wij werken wij samen met de beste tekstschrijvers en online marketing specialisten.  Zo is er veel mogelijk om u te onderscheiden als webshophouder of dienstverlener.

De markt veranderd snel en u wilt niet constant achter de feiten aanlopen, maar geholpen worden door iemand die met u meedenkt en helpt waar het nodig is.

 

Als u dit herkent, biedt Glimph een pasklare oplossing:

  • Ik wil voor mijn bedrijf een succesvolle online uitstraling, maar klopt mijn huidige bedrijfsimago?
  • Ik wil een website-analyse, zodat ik mijn online concurrentie positie beter kan bepalen.
  • Hoe krijg ik een mooie en betaalbare website die mijn bedrijfsidentiteit laat zien.
  • Ik wil niet rondshoppen, maar alles op 1 plek.
  • Ik wil groeien, welke e-commerce oplossingen zijn geschikt?
  • Zijn er originele imago trainingen voor mijn bedrijf en mijn personeel?

 

Waarom kiezen voor GLIMPH? 

GLIMPH is betaalbaar en schakelt snel en u heeft alles wat met imago, uitstraling en branding te maken heeft op 1 plek.  Precies wat u nodig heeft als flexibele en snel reagerende organisatie. Uw bedrijf wil niet de logheid van een grote organisatie, waarbij alles over meerdere schijven gaat. U wilt prioriteit zijn en gehoord worden en zeker niet het idee hebben dat u voor elke minuut moet betalen.  U wilt als ondernemer juist snel beslissen! GLIMPH werkt oplossingsgericht en werkt met professionals die weten wat ondernemen is.  Denk hierbij aan een tekstschrijver, videomaker, vertalers, fotograaf, modellen. Kortom GLIMPH biedt imago-oplossingen, meer omzet, meer winst.