ONLINE MARKETING

Echt contact met je doelgroep

Als marketing professional of communicatie afdeling kan je tegenwoordig niet alles zelf doen. Houdt de touwtjes in handen, maar besteed uit wat kan. 

Webcare en het produceren en plaatsen van content is een hoop werk, maar wel heel belangrijk om echt contact te hebben met je doelgroep. Start vandaag nog en besteed uit wat kan, maar wel in lijn met je bedrijfsstrategie.

 

E- mail marketing

E-mail marketing is een krachtig instrument en nog steeds een veelgebruikt middel. Je bereikt namelijk heel gericht je doelgroep maar vooral ook de mensen die werkelijk geïnteresseerd zijn in je dienst of product. Dit maakt het een effectief en goed meetbaar middel. Het is dus altijd verstandig tijd te investeren in een goede nieuwsbrief en goede content voor in je nieuwsbrief.

Wij helpen met een plan, opzet, content en landingspagina’s om je campagne zo effectief mogelijk te laten verlopen.

Facebookmarketing, Google SEA, Instagram

Wij helpen bij alle online marketing activiteiten. Dit betekent dat we helpen bij SEA activiteiten in google, maar ook bij advertenties op Facebook. Onze toegevoegde waarde zit erin dat we weten hoe SEO werkt, maar we hierop als aanvulling een goede SEA campagne kunnen creëren, die doordat beeld en tekst klopt, meer resultaat oplevert en dus succesvoller is. 

Start vandaag nog en boek succes

Je wilt een online aanwezigheid in overeenstemming met jullie bedrijfsimago. Wij zijn gespecialiseerd in contentproductie, zoals het schrijven van blogpost's, video opnames en fotografie. Eerst ontwikkelen – of actualiseren – we een online marketingplan en bespreken de mogelijkheden met jullie team, daarna  voeren we deze uit of sturen we regelmatig, bijvoorbeeld 1, 2 of 4 maal per week een artikel. Je  krijgt meetbare resultaten en tevreden klanten, meer omzet en een vaste fanbase. Je krijgt weer inzicht, overzicht en focus, maar vooral echt contact met je doelgroep.