Content marketing

Dit is en manier van marketing, waarbij u creatieve content inzet om om uw doelgroep en doelen te bereiken. Dit materiaal plaats u op social media, zoals bijvoorbeeld Instagram, Facebook, Youtube, Pinterest en LinkedIn. Glimph helpt om dit effectief doen door het leveren van waardevolle content. Dit kunnen video, tekst, Infographics en visuals zijn. Daarnaast geven wij u graag advies over hoe u kunt bepalen waar u doelgroep zich bevindt en wanneer u doelgroep zich daar bevindt. Operationele content marketing zoals de planning, de onderwerpen, de ontwikkeling, de lancering en de opvolging zijn bij ons in goede handen.

 

Video

Een grote trend van nu is video. Dit kan een video zijn waarin u kort en krachtig een verhaaltje verteld of een speelfilm van een uur. Video is een erg effectief medium, omdat u duidelijk uw boodschap over kunt brengen. Het is echter ook een van de meest arbeidsintensieve middelen. Wij geven graag advies over hoe u dit middel zo kosteneffectief mogelijk inzet voor uw bedrijf.

Fotografie

Het imago van je bedrijf, bevestigd door prachtige fotografie. Fotografie is een krachtig middel, daarnaast zijn er vele mogelijkheden op het gebied van techniek, locatie, middelen en mensen. Gebruik zoveel mogelijk eigen foto's als het om content voor uw bedrijf gaat. Dit maakt het echter en herkenbaarder voor uw doelgroep.

Tekst

Tekst is een belangrijk middel om uw doelgroep te bereiken. Glimph levert teksten voor social media. Alles is afgestemd op uw bedrijfsimago en strategie. Of het nu voor een nieuwsbrief of website is, wij leveren altijd vakwerk.

Meer weten...

Bel +31 631903155

Deel dit bericht: