Contentmarketing

Wat is nou contentmarketing vraagt u zich wellicht af, althans die vraag krijg ik vaak. Contentmarketing is het plaatsten van creatieve content om uw doelgroep en doelen te bereiken. U wilt meer likes, "exposure" of meer volgers. Contentmarketing helpt, maar het is niet zomaar 'iets' plaatsen op social media. Het is commitment en fans creëren, door ze echt iets te geven. Dit kan informatie zijn, of een leuke actie. Niet via betaalde online marketing, maar door het plaatsten van content die echt boeien en iets geven aan de lezer. De kanalen die u inzet en het type content dat aanslaat verschillen per doelgroep en doelen van uw organisatie. Glimph helpt om dit effectief te doen door strategisch contentmarketing advies. Daarnaast geven wij u graag advies over hoe u kunt bepalen waar uw doelgroep zich bevindt en wanneer u doelgroep zich daar bevindt.

Video

Een grote trend en zeer effectief voor contentmarketing is video. Dit kan een video zijn waarin u kort en krachtig een verhaaltje vertelt over uw bedrijf of een video met tips over een bepaald onderwerp of een filmpje over een 'dag uit het leven van'.  Video is een erg effectief medium, omdat u duidelijk uw boodschap over kunt brengen. Wij geven graag advies over hoe u dit middel zo kosteneffectief mogelijk inzet voor uw bedrijf.

Fotografie

Het imago van uw bedrijf, bevestigd door prachtige fotografie. Fotografie is een krachtig middel, daarnaast zijn er vele mogelijkheden op het gebied van techniek, locatie, middelen en mensen. Gebruik zoveel mogelijk eigen foto's als het om content voor uw bedrijf gaat. Dit maakt het realistischer en herkenbaarder voor uw doelgroep.

Tekst

Tekst is een belangrijk middel om uw doelgroep te bereiken. Alles is afgestemd op uw bedrijfsimago en contentstrategie.

Meer weten...

Bel +31 631903155

Deel dit bericht: