Social media Marketing

Social media marketing geeft u op een vrij eenvoudige manier toegang tot een doelgroep of verschillende segmenten van uw doelgroep. Wat is het eigenlijk? Social media marketing is advertentie's plaatsen op Facebook, Twitter, LinkedIn of Instagram. Afhankelijk van uw doelgroep kiest u een of meerdere van deze kanalen. dit kan door waardevolle content als advertentie te gebruiken of door hiervoor speciale campagnes op te zetten en materiaal te creëren. Bij Glimph online marketing helpen we u om te kiezen, te beoordelen welke kanalen de juiste zijn voor uw bedrijf en welk materiaal u kunt inzetten voor uw campagne. Na ons eerste gesprek heeft u al een helder beeld wat uw mogelijkheden zijn, door een eerste online analyse van uw bedrijf. Vraag het gesprek vrijblijvend vandaag nog aan.

Mail ons

Google Adwords

Google Adwords marketing is een goede manier om uw doelgroep te bereiken. Daarnaast geeft het een mogelijkheid om bovenaan in de zoekresultaten te komen.  Dit is handig bij een vrij nieuwe website, maar ook omdat uw concurrentie het wel doet en dus hierdoor meer zichtbaar is bij de zoekresultaten. Waar we bij helpen is het analyseren van de juiste zoekwoorden, welke zijn geschikt, welke soort advertentie(s) zet u in en wat zijn de resultaten van deze advertenties.

Mail ons

E-mail marketing

E-mail marketing is een krachtig instrument. Het zijn namelijk al bestaande klanten of mensen die geïnteresseerd zijn in u of uw product. Kortom u bereikt heel gericht uw doelgroep en dus vooral de mensen die werkelijk geïnteresseerd zijn in uw dienst of product. Dit maakt het een zeer effectief en extreem goed meetbaar middel. Het is dus altijd verstandig tijd te investeren in een goede nieuwsbrief, content en acties voor in uw nieuwsbrief. Glimph helpt u met een opzet, een idee of het installeren van een nieuwsbrief aanmeld optie op uw site. Daarnaast is meten erg belangrijk en ook daar kunnen we helpen. Gebruik het potentieel van uw mailbestand en vraag nu om een vrijblijvend gesprek.

Mail ons

Online marketeer nodig?

U wilt een online aanwezigheid in overeenstemming met uw bedrijfsimago. Heeft u handjes nodig?
Bel dan vandaag nog 0631903155.  
Deel dit bericht: