Boutique websitedesign

Glimph is gestart met het maken van websites, dit was altijd iets unieks iets bijzonders en soms iets geks. Onze klanten komen uit de financiële hoek (fintech en belastingen), healthcare( advies, voeding en beweging ) en vereniging / stichtingen zoals scholen en tennisverenigingen. Wilt u een website die helemaal past bij u en uw bedrijf, niet een website die op alle andere lijkt. neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. Wij leren u ook graag hoe u een WordPress site zelf bij kunt houden of kunt veranderen.

mail

Landingspagina

Bij elke online marketingcampagne horen pagina's binnen uw sites of site die de klant direct de informatie geven die ze zoeken en aanzetten tot actie. Bij elke online campagne uiting kunnen wij de landingspagina's maken die uw campagne nodig heeft. Dit zorgt voor meer conversie en dus meer omzet. Ook als u uw online marketing zelf verzorgt kunnen we u op dit gebied helpen, door advies en creatie.

mail

Mobiel of een App

Responsive of toch ook een app als organisatie

Een steeds groter deel van de klanten komt al via mobiele apparaten op uw website of webshop. Dat wordt alleen maar meer. Responsive site’s, dus die mobiel goed leesbaar zijn en zich automatisch aanpassen aan het apparaat, zijn essentieel. Al onze sites zijn dus ook responsive. Soms blijkt dit toch niet voldoende en in lijn met de bedrijfscampagne en contentstrategie ontwerpen we dan een app, zodat  u uw doelgroep nog beter kunt bereiken en van dienst kunt zijn. App's kunnen informatief van aard zijn of een spelfactor (gamification) bevatten. Vraag eens naar de mogelijkheden

Deel dit bericht: