WEBDESIGN & E-COMMERCE

Strategie

We starten bij het begin, wat wil je bereiken en wie wil je bereiken met je campagne. Samen gaan we zitten en delen wij onze kennis, zodat je weet wat de mogelijkheden zijn en we zo tot een overzichtelijk internetstrategie komen. Altijd uniek, altijd maatwerk.

In lijn met je bedrijfscampagne, maken we een passende landingspagina, eventueel met e-commerce mogelijkheden. Krachtig en effectief.

Landingspagina

Waarom een landingspagina hoor ik je denken, mijn bedrijf heeft een prachtige website. Natuurlijk is dat een eerste voorwaarde, echter een landingspagina, of productpagina zorgt ervoor dat jullie doelgroep daar terecht komt waar jullie  willen  dat hij terecht komt. Voordeel is dat een klant dan niet in verwarring komt, niet kan bedenken waar moet ik heen of geïrriteerd raakt door het feit dat hij of zij moet gaan zoeken op je website. Hierdoor heb je een betere conversie.

Mobiel of een App

Responsive of toch ook een app als organisatie

Responsive site’s, dus  die mobiel goed leesbaar zijn en zich automatisch aanpassen aan het apparaat, zijn essentieel.  Een steeds groter deel van de klanten komt al via mobiele apparaten op de website of webshop. Soms blijkt dit toch niet voldoende en in lijn met de bedrijfscampagne en contentstrategie ontwerpen we dan een app, zodat je je doelgroep nog beter kunt bereiken en van dienst kunt zijn. 

Mail ons vandaag nog