Landingspagina voor tevreden bezoekers.

Een landingspagina is een korte webpagina, die de identiteit van uw merk of product op een unieke manier laat zien. Het stimuleert de verkoop of het zorgt ervoor dat u meer leden of volgers krijgt. Afhankelijk van wat u wilt. Een landingspagina is een manier die u inzet bij een korte of gerichte wervingsactie, waarbij bezoekers dus niet op de algemene website komen met het risico dat ze wegklikken omdat ze niet vinden wat ze zochten, maar precies daar komen waar u ze wilt hebben.

Hiervoor gebruik u een actie. Dat kan via Google AdWords of bijvoorbeeld via Facebook en in principe zelfs via een flyer, maar het komt er op neer dat u dus weet wie de doelgroep is en daar de actie op richt.

Gelukkig is uw online publiek nauwkeurig te bereiken en aan te spreken en is het mogelijk om bijvoorbeeld fan's van een vergelijkbaar medium te bereiken of heel nauwkeurig op zoekwoorden te adverteren. Hoe preciezer, hoe minder het uiteindelijk relatief kost, want u bereikt uw doelgroep effectiever.

Hoe werkt dat? Stel, ik ga flyeren op straat. Ik vraag niets maar deel gewoon uit bij het centraal station. De kans dat er een klant tussen zit is klein. Ga ik flyeren op een beurs waar mensen komen die geïnteresseerd zijn in e-commerce, dan maak ik al meer kans op succes. Zo werkt het online dus ook. Stel je verkoopt jurken in Maastricht, dan wilt u mensen die in de buurt wonen van Maastricht of die Maastricht een geweldige stad vinden, maar dus wel in Leeuwarden kunnen wonen, vrouw zijn en online kijken naar jurken. Als ze dan klikken wil ik het ze zo eenvoudig mogelijk maken. De landingspagina zorgt dan voor snelle informatie, een goede conversie en tevreden klanten.

 

Deel dit bericht:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *