Wat is nou goede content? Is dat wekelijks een filmpje of ervoor zorgen dat uw bedrijf zichtbaar is door advertenties? Of moet u elke dag gewoon posten, maakt niet uit wat?

Enkele jaren geleden was de trend inderdaad, post maar, maakt niet uit wat. Overal zag je heel veel voorbij komen zonder veel betekenis, leuk om naar te kijken, maar het had verder weinig met het bedrijf, of de merkidentiteit te maken.

Door echt met uw klanten in gesprek te gaan, zowel via beeld als via tekst. Maar ook door de mogelijke kanalen, die voor uw bedrijf interessant zijn, optimaal in te zetten, heeft u de meeste kans op goede resultaten. Goede content is persoonlijk, creatief en uniek, uw doelgroep begrijpt het en heeft er ook echt iets aan. Liever 1 keer per week iets posten dat ergens op slaat dan, dan elke dag meer van hetzelfde. Maar wat dan precies? Dat kan van alles zijn van een leuke bedrijfsvideo tot een foto van de nieuwste collectie. Maar ook een interview met een collega of de hond die nu toevallig op de zaak is. Maak een kalender en speel in op actualiteiten.  Meer weten lees dan de 10 tips voor meer likes.

 

Deel dit bericht:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *